Ekim 14, 2010

Bağdat Caddesinde 'taze, günlük ekmek'

LPQ1Bağdat Caddesi’ni sevenlere yeni bir mekan haberi vermek istiyorum, Le Pain Quotidien (taze, günlük ekmek anlamında geliyormuş). Türkiye’ye 2006 yılında giren Le Pain Quotidien İstanbul’da üçüncü mağazasını Suadiye’de açtı. Suadiye derken aslında Çatalçeşme semalarını kastediyorum. İlk iki mağazası Avrupa yakasında, Kanyon ve İstinye Park’ta.

Caddenin sonuna doğru konumlanmış, şimdilik sessiz sakin bir cafe. İçeri girer girmez dikkatimi ilk çeken kocaman çikolatalı kurabiyeleri ve mozaik pastası oldu ama kahvaltıya gittiğimiz için kahvaltı tabağı ve tabii ki croissant yedik. Kahveler tam Fransız usulü servis ediliyor, yani fincanda değil kasede. Çok lezzetli marmelatlar masaların üstünde hazır bekliyor. İsterseniz alıp evinize götürebilirsiniz ama çok ucuz olmadıklarını belirtmem lazım. Herşeyden önce dekorasyonu ile gözümüzü gönlümüzü açan Le Pain Quotidien, yemekleri ile de sabahımıza neşe kattı.


LPQ

1 yorum:

  1. Özlem Hanım,

    Yeni açılan Suadiye mağazamız ve ürünlerimiz ile ilgili olumlu görüşlerinizi okumaktan büyük mutluluk duyduk.

    Güzel yorumlarınız için teşekkür eder; sizi mağazalarımızda ağırlamaktan her zaman mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

    Saygılarımızla,
    Le Pain Quotidien Türkiye

    YanıtlaSil