Ocak 13, 2012

Cornelia & Co , Pins in My Map Konukları 3


Epey zaman oldu blogumda konuk yazar ağarlamayalı. Geçenlerde çocukluk arkadaşım ile Londra'da buluştuk. O kadar zaman geçmiş ki üstünden en son görüşmemizin... Sanırım vatkalar ve dar blue jean ler modaydı en son birbirimizi gördüğümüzde. Neyse lafı fazla uzatmayayım... Dilek'te benim gibi gezi tutkunlarından. Hem fotoğraf çekiyor hem de blog yazıyor. Bu fırsattan istifade hemen bir yazısını sizinle de paylaşmak istedim. Barcelona'ya gideceklere güzel bir mekan tavsiyesi...

Bu yazıdan daha fazlasını Dilek'in bloguna bulabilirsiniz. Buyrun The Mint Elephant'a . . .

Cornelia & Co, vazgeçilmez şehrim Barcelona'ya son ziyaretimde keşfettiğim market, restoran, alışveriş mekanı ve cafe.

Tasarımını Josep Juanpere'nin yaptığı bu mekana, vespamızın yolda kalması ile girmek durumunda kaldığımız günü özlemle anıyorum.

Kendilerini "the daily picnic idea" olarak tanımladıkları bu çok fonksiyonlu yere mutlaka gidilmeli. Özellikle dekorasyonuna hayran kaldım.

Çok büyük bir alanı kendi ihtiyaçlarına ve sundukları hizmete göre bölmüşler ve dizayn etmişler. Gittiğinizde su şişelerine hayran kalacaksınız. Ekstra 1 euro vererek şişeye sahip olabiliyorsunuz, benden söylemesi.

Fazla söze gerek yok bence... Resimler herşeyi anlatıyor, değil mi ?





1 yorum:

  1. Kızım bu gittiğin gördüğün yerlerde hiç yemek yenmiyormu.. ac biaçmı geziyorsun... gezdiklerin gördüklerini keyifle anlatıyorsun bizde çoookk keyif larak birazcıkta kıskançlıkla takip ediyoruz.... Bak eve dönerken.. bu ülkelere ait .. BOL BOL YEMEK TARİFLERİ İLE GEL... Hatta salata için sebze tohumu getir.. Mangala bekliyoruz... Baban

    YanıtlaSil