Haziran 29, 2012

Macy Gray dün bize geldi

Flaşın bazen güzel kareler verdiğini unutuyorum
Fotoğraf: Ertuğ Ekenler
Bu sene İstanbul halkı bizden önce görüştü zat-ı muhteremle. Bize dün kısmet oldu gidip görmek, görüp dinlemek. Macy Gray, yıllar önceden kulağımda kalan bir ses aslında. Şarkılarını bilirim ama bir konser MG şarkısı söyleyecek kadar repertuarım yok. Lakin kendileri yeni albüm çıkarmış ve bir sürü şarkıyı cover lamış. Durum böyle olunca dün aslında sandığımızdan daha çok şarkıya eşlik edebildik. Dinlemeyenlere tavsiye ederim "Covered" albümünü bir dinleyin. 

Çok eğlenceli ve çok neşeli geçti konser. Grubun geneli çok neşeli olduğu için, hep beraber bir çoşku hali yaşadık. Macy Gray şüphesiz bu dünyadaki en güçlü sese sahip değil ama oldukça şahsına münhasır bir tarzı olduğu için kendine ayrı bir yer edindiğini düşünüyorum. Bir de sahne karizması var ki onu göz ardı etmek imkansız. Deli saçları, upuzun topukları, büyük mü büyük takıları ve kocaman gülümsemesi ile inanılmaz bir karizma izledim kendi adıma dün gece Jazz Cafe London'da.


Geçtiğimiz yaz başlayan Jazz seferim gayet keyifli devam ediyor. Jazz beni henüz hayal kırıklığına uğratmadı. O yüzden "I love Jazz" der, sevgilerimi sunarım


Fotoğraflar : Ertuğ Ekenler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder